Familjeklasser och vuxenklasser på hösten 2017

Senast uppdaterad lördag, 03 juni 2017 Skriven av Xinyu Wang

 

                                

 

Familjeklasser och vuxenklasser på hösten 2017

Familjeklass:

Familjeklasserna är till för alla barn och föräldrar som vill lära sig kinesiska tillsammans. Barnen bör vara minst 5 år. Barnen står i centrum för undervisningen, som genom roliga aktiviteter för barn, så som lekar med kinesiska tecken, sånger och barnvisor, avser att öka intresse för lärandet. Både nybörjarklasser och fortsättningsklasser finns. Lektionstid är varannan helgfri lördag 10:00 till 12:00, totalt åtta gånger per termin. Avgift: den första familjemedlemmen 700kr, den andra 600kr, den tredje 500kr, och så vidare.

Vuxenklass:

Vuxenklasserna är till för alla som är intresserade av kinesiska språket. Både nybörjarklasser och fortsättningsklasser finns. Kurserna utvecklar kommunikationsförmåga i talad vardagskinesiska och lär ut det kinesiska skriftspråket. Även kinesisk kultur och historia är del i undervisningen. Läraren anpassar undervisningen till gruppens kunskapsnivå. Lektionstid är helgfria lördagar 09:30 till 12:00, 15 gånger per termin. Avgiften är 2300 kr/termin. För elever i vuxenklass med barn i barnklass i skolan är avgiften 1800 kr/termin.

Våra lärare:

Lärarna i familjeklasser och vuxenklasser har en djup kunskap om kinesiska språket och kinesiska kulturen. De flesta av våra lärare är lärare till yrket och undervisar till vardags den i svenska skolan. Lärarna är genuint intresserade av undervisning, det kinesiska språket och den kinesiska kulturen och mycket omtyckta av skolans elever. Eleverna i familjeklasser och vuxenklasser har aktivt deltagit i olika aktiviteter såsom HSK test och till och med fått första pris i kinesiska språktävlingar och stipendium för studier i Kina.

Till hösten 2017 är alla nya och gamla vänner till Kinesiska skolan Nya Stjärnan varmt välkomna att anmäla sig till skolans kurser. Vi ber föräldrar till barn i skolan och skolans medlemmar att rekommendera oss till sina kollegor, klasskamrater, grannar och vänner som önskar lära sig kinesiska.

Anmälan: Skicka din ansökan via skolans e-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Träffar: 3689

Kontakta oss

E-post: info@kkfs.se

Adress: Gärdesskolan, Banérgatan 56, 11553 Stockholm

Bil: Kör till Valhallavägen 175, gratis parkering på lördagar
T-bana: till Karlaplan, utgång: Valhallavägen
Buss: nr4 till Banérgatan